E-mail- en webhosting

U kunt bij ons schijfruimte huren die toegankelijk is via het internet (webhosting). Deze ruimte kunt u gebruiken voor het plaatsen van uw eigen, of een door Xplicare ontwikkelde website.

Als hostingprovider zorgen wij ervoor dat uw eigen domeinnaam aan uw website wordt gekoppeld en dat u email kunt ontvangen onder uw eigen domeinnaam (uwkeuze@uwdomein.??).

Verder is het onze taak, als hostingprovider, om te zorgen dat uw website altijd snel en 24 uur per dag bereikbaar blijft. Xplicare zorgt er niet alleen voor dat u gebruik kunt maken van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van hosting (mysql database, frontpage, asp.net, sql-server, php5 etc.), maar wij helpen u ook met het beheren van uw website (customer site, uitgebreide webhosting handleiding, gratis scripts, webpromotie, mail manager etc.)

Ook indien u geen verstand heeft van termen als FTP en PHP is het via Xplicare toch mogelijk om uw eigen website online te krijgen. Wij helpen u graag.

Xplicare is een kwaliteits webhostingprovider. Dit uit zich allereerst in de opbouw van ons netwerk, een degelijk beveiligde locatie met meerdere verbindingen en dubbel uitgevoerde systemen zorgen er samen voor dat uw website goed bereikbaar is en blijft.

Daarnaast vinden wij een goede relatie met onze klanten ontzettend belangrijk en staat onze bekwame helpdesk altijd direct voor u klaar.

Copyright © 2013. Xplicare B.V. All Rights Reserved.