Hulp op afstand of op locatie

U heeft een probleem, u zit op de goede weg maar het werkt net niet zoals u wilt. Komt dit u bekend voor? Dan is "Hulp op afstand" de oplossing!

Wij kunnen bij problemen live meekijken en u van oplossingen voorzien

 

Beschrijving

 

Computerproblemen oplossen op afstand. We kunnen natuurlijk in de auto stappen, maar dat kan tegenwoordig veel handiger, sneller en milieuvriendelijker. Voorwaarde is dat u over een werkende internetaansluiting beschikt. Hoe sneller de verbinding, hoe beter. We nemen op afstand de computer van u over, ondertussen blijft uw bureaublad in beeld.

Na starten van de applicatie krijgt u als gebruiker, van de server een id-nummer en een wachtwoord aangereikt. Zonder deze gegevens kan de computer van u niet worden overgenomen. In de meeste gevallen is een telefoon- of chat-gesprek nodig voor het uitwisselen van de gegevens. Vervolgens kan eenvoudig de verbinding tot stand worden gebracht. Het mooie van ons programma is dat het moeiteloos door vrijwel elke firewall kan prikken zonder het uitvoeren van ingewikkelde configuraties.

Behalve desktop-sharing kan ons programma meer. De presentatiemodus geeft u een soort van instructiemogelijkheid, terwijl de prima werkende File Transfer-modus de gelegenheid geeft om bestanden heen en weer te sturen. De beeldkwaliteit wordt dynamisch bepaald en al het dataverkeer verloopt door een beveiligde verbinding.

 

Het programma werkt eenvoudig. Klik hier en download het "Hulp op afstand" programma. Start het programma en neem telefonisch contact met ons op voor de unieke sessiecode. De verbinding die wordt gemaakt is versleuteld met SSL (128-bit) waardoor meekijken door derden is uitgesloten. Na gebruik wordt het programma automatisch verwijderd van uw systeem.

Via de "Hulp op afstand" software, is het mogelijk, live met u mee te kijken terwijl u een handeling uitvoert waar u problemen mee heeft. Omdat wij live met u meekijken, wordt er direct bijgesprongen zodra het fout gaat en geven wij de oplossing.

 

De hulp op afstand sessie wordt vooraf afgesproken op een tijdstip dat u het best uitkomt. Geen lange wachttijden, geen omslachtig antwoord want wij begeleiden u en kijken live met u mee.

 

 • Stap 1 - Downloaden
  Klik hier en download de "Hulp op Afstand" software. Dit duurt enkele seconden.
 • Stap 2 - Starten
  Dubbelklik op het programma om het te starten.
 • Stap 3 - Doorgeven gegevens
  Zodra het programma is gestart krijgt u een ID-nummer en een wachtwoord te zien. Geef dit door aan de helpdeskmedewerker van Xplicare, zodat deze u vanop afstand kan helpen met uw probleem.
 • Stap 4 - Programma beïndigen
  Zodra uw probleem naar tevredenheid is opgelost, zal de helpdeskmedewerker de verbinding met uw computer verbreken.

Copyright © 2013. Xplicare B.V. All Rights Reserved.