Webdesign en DTP

Logo design

Xplicare kan ook uw logo-design verzorgen. Wij maken pakkende, strakke en zakelijke logo's die erop gemaakt zijn een kwalitatief hoogwaardige indruk van uw bedrijf of diensten bij een klant of opdrachtgever achter te laten.

Een goed logo is een eerste vereiste voor een succesvolle onderneming. Aan het logo herkennen uw klanten uw diensten en zullen zij deels de kwaliteit van uw service kunnen aflezen.

Onze logo's worden professioneel ontworpen en voorzien van een moderne vormgeving.

 

Webdesign / ontwikkeling

Uw website is natuurlijk het visitekaartje van uw bedrijf naar buiten toe. Uw website verzorgt voor uw potentiële klanten het eerste contact met uw bedrijf. Het is daarom van belang dat uw website zo klantvriendelijk en overzichtelijk mogelijk is, zodat uw klanten de informatie makkelijk kunnen terugvinden.

Bij uw website hoort natuurlijk ook een bepaald design, dat past bij de stijl en uitstraling van uw bedrijf. Xplicare biedt voor elke wens een passende oplossing.

 

Visitekaartjes / briefpapier

Uw logo en website alleen is natuurlijk nog niet alles. U moet hierbij nog denken aan uw briefpapier en uw visitekaartjes. Deze zullen ook in dezelfde (huis)stijl moeten zijn als uw website en uw bedrijfslogo moet ook hierop duidelijk naar voren komen.

Xplicare ontwerpt samen met u en op basis van uw wensen uw briefpapier en visitekaartjes, zodat uw offertes en facturen ook degelijk de deur uit gaan.

 

Copyright © 2013. Xplicare B.V. All Rights Reserved.